Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya) és Marosvári Dóra (Somogy), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Fábián Evelin
22, Pécs

Evelin ápoló végzettséggel rendelkezik, és a szakmájában dolgozik a pécsi sürgősségin. Barátnője tanácsára jelentkezett a versenyünkre. Hobbija a sminkelés, későbbiekben szeretne elvégezni egy sminkiskolát is. Kis kora óta sportol, bár a munka miatt mostmár egyre kevesebbet, 12 éves korában kétszer is lefutotta a maratont, emellett tritalonozott, röplabdázott, és kézilabdázott is. Szeret táncolni. 

Evelin 175 centi magas, az oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a sült oldalas, és mindenféle gyümölcsös italt kedvel. Daddy Yankee-től a Con Calma a kedvenc dala, kedvenc parfümje a Power Woman.

Evelin nem vesz részt a megyei fordulóban, így nem lehet rá értékelést adni. 

Videós bemutatkozás megtekintése

7.6 pont


A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket