33°
31°
18°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya) és Marosvári Dóra (Somogy), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Jeszenszky Gina
22, Nemessándorháza

– Azért jelentkeztem a Tündérszépek versenyre, mert mindig érdekelt, milyen érzés a fényképezőgép előtt pózolni – mondta Gina. – De hajtott még a kíváncsiság is, hiszen minden újdonság egyben kihívást is jelent. Ettől függetlenül alaposan megfontoltam a döntésemet, sőt kikértem a családom véleményét, akik mellettem álltak, főleg a párom biztatott. Úgy gondolom: ez nagyszerű lehetőség, hogy legyőzzem a félelmemet. A szépség számomra elsősorban a belső értékeket, valamint a kisugárzást jelenti, hiszen ezek eléggé meghatározó tulajdonságok. Viszont kifejezetten fontosnak tartom, hogy az emberek úgy öltözködjenek, sminkeljenek, ahogyan éppen jól érzik magukat, s jobbá teszi a közérzetüket. Fontos, hogy saját magunk elégedettek legyünk, s akkor nem lehet probléma. Jelenleg a zalaegerszegi kórházban dolgozok asszisztensként, szabadidőmben szeretek kirándulni és oda figyelek, hogy egészségesen éljek.

 Magasság: 163 cm Csillagjegy: Bak Kedvenc étel: Juhtúróval töltött gomba Kedvenc ital: Ásványvíz Kedvenc zene: Pop Kedvenc parfüm: Olympea

Videós bemutatkozás megtekintése

A regionális forduló résztvevői

Nézzen További tündérszépeket