Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban március 19-ig naponta jelennek meg új szépségek, érdemes tehát minden nap visszanézni. És persze értékelni a hölgyeket. A továbbjutás ugyanis nagyrészt olvasóinkon múlik, akik március 25-ig, egy lánynak naponta egyszer adhatnak szíveket.

Kovács Viktória
22, Szentlőrinc

Viktória jelenleg német nyelvű ügyfélszolgálatosként dolgozik Pécsett. Idegenvezetőként és szálladói recepciósként végzett az iskolában. Imád edzeni, viszont egy ideje szüntetletni kell ezt, mert egy kisebb sérülés akadályozza a sportban. Szeret a szabadban lenni, kirándulni és szeret új dolgokat kipróbálni. Többek között ezért jelentkezett a versenyre is, és mindig is nagy álma volt egy fotózás, korábban nem indult még szépségversenyen. Viktória szeret főzni, és imádja az állatokat. Egy gyönyörű kiskutya gazdija.

Magassága 170 cm, csillagjegye a halak. Az ananászos-sajtos csirkemellet szereti rizzsel, és a gyümölcsleveket issza. Pop- és rapzenét hallgat, kedvenc parfümje a Police To Be The Queen.

Videós bemutatkozás megtekintése

5.4 pont


További jelöltek