Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek 2020 szépségversenyünkben az év hátralévő része a visszatekintés ideje lesz. A megyei és regionális fordulók, valamint az országos közönségszavazás eredményeként összeállt az országos döntő mezőnye, melynek tagjaival december során hírportálunkon még találkozni fog a tisztelt Olvasó – január 2-tól pedig értékelni is tudja őket.
Addig sem kell azonban nélkülözni a Tündérszépeket, hiszen a versenyünkbe sokkal több szépség nevezett, mint ahányan a döntőbe jutottak. A fináléig közülük fogunk válogatni, napról-napra új hölgyet mutatva be. Tartsanak velünk!
Nagy Dóra Virág
21, Veszprém

Női szabó és varrónőként végeztem, viszont a kereskedelemben helyezkedtem el egyelőre. A későbbiekben a ruhatervezés és az ezzel kapcsolatos munkák is érdekelnének. Szabadidőmben szeretek minél több időt tölteni a természetben, a kutyámmal kirándulni és sportolni. Hobbi szinten slackline-ozok, ami egy egyensúly- és állóképesség fejlesztő sport. Nagyon fontos számomra a családdal és a barátokkal töltött idő. A versenyre azért jelentkeztem, hogy új területen, új környezetben is kipróbáljam magam.

A 165 cm magas Dóra a Kos jegyében született. Szereti a bolognait, a narancslevet és Ellie Goulding dalait. Kedvenc parfüme a Zara Wonder Rose.

További résztvevők