Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött a Tündérszépek 2020 országos szépségverseny második, regionális fordulója, ahol olvasóink a megyei fordulóból a zsűri döntése alapján továbbjutott három, valamint a közönség által legszebbnek értékelt további egy hölgyre adhatják le értékeléseiket. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy hölgyre egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több szépség értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak november 11-én éjfélkor zárul. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgyet, valamint a közönségkedvencek országos versenyébe továbbjutó, legmagasabb értékelést kapott versenyzőt november 13-án nevezzük meg.
A megyék és régiók beosztása az ITT olvasható versenyszabályzat 4. oldalán található.
Oroszi Nikoletta
18, Tolna

Tizennyolc éves vagyok, a Vak Bottyán Gimnáziumban tanulok Simontornyán, ebben a tanévben érettségizem. Jövőre remélem már Pécsett tanulok tovább a közgazdaság tudományi kar pénzügy és számvitel szakán. Szabadidőmben szeretek olvasni, leginkább történelmi tárgyú regényeket, és szeretek a családommal lenni. Szívesen utazom, nyaraltunk már Horvátországban is, de eddig leginkább az országhatáron belül jártam. Úgy gondolom még sok felfedezni való van itthon is. A versenyre családtagjaim biztatására jelentkeztem.

Nikoletta 173 centiméter magas, csillagjegye a Halak. Kedvenc étele a csirkés tejszínes penne, itala a zöld tea. Legszívesebben a Clean bandit zenéjét hallgatja, a parfümök közül pedig a Tom Tailor illatait preferálja. 

 

7.21pont

További résztvevők