13°
22°

Tündérszépek

Véget ért 3 millió forintos össznyereményért zajló szépségversenyünk második, regionális fordulója. Olvasóink szavazatai alapján Szarkali Ilona (Tolna), Fábián Evelin (Baranya) és Marosvári Dóra (Somogy), a szakmai zsűri döntése alapján pedig Somogyvári Dalma (Baranya) nyerte a négy darab 50 ezer forintos vásárlási utalvány egyikét, valamint jutott tovább 13 megye legjobbjai közé. Az utolsó forduló április 24-én kezdődik, ahol ismét várjuk olvasóink értékeléseit. De addig is érdems naponta visszatérni, mert minden nap új szépséget mutatunk be más megyék versenyzői közül.

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Somogyvári Dalma
19, Baranya

Dalma a dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumban érettségizett, a tanulmányait jelenleg Szombathelyen végzi az ELTE Savaria Egyetemi Központban, ahol testnevelő, gyógytestnevelő tanárnak tanul, amellyel a későbbiekben is szeretne foglalkozni. Külön kiemelendő, hogy a sásdi lány négy éve focizik Dombóváron a női futballcsapatban. Anyukája beszélte rá, hogy mindenképp jelentkezzen a szépségversenyre, a sportolás mellett olvasni szokott.

Dalma magassága 172 cm, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a bodzás Fanta. Vato Gonzalez – Bump & Grind cmű dala a favorit nála, kedvenc parfümje a Police Forbidden.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.31 pont

A regionális forduló résztvevői