Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek 2020 szépségversenyünkben az év hátralévő része a visszatekintés ideje lesz. A megyei és regionális fordulók, valamint az országos közönségszavazás eredményeként összeállt az országos döntő mezőnye, melynek tagjaival december során hírportálunkon még találkozni fog a tisztelt Olvasó – január 2-tól pedig értékelni is tudja őket.
Addig sem kell azonban nélkülözni a Tündérszépeket, hiszen a versenyünkbe sokkal több szépség nevezett, mint ahányan a döntőbe jutottak. A fináléig közülük fogunk válogatni, napról-napra új hölgyet mutatva be. Tartsanak velünk!
Szabó Kinga
26, Csongrád

Gyógytornászként végeztem, emellett életmód- és táplálkozás tanácsadói, személyi edzői, aerobic oktatói végzettségem van. 21 éve táncolok, jelenleg 3. éve tanítok is. Most kezdtem sajtá táncos és edzői vállalkozásomat. Hobbim az edzés, a sütés-főzés, koreográfiák kitalálása. Azért jelentkeztem erre a versenyre, mert szeretném magam kipróbálni, illetve szeretném motiválni az embereket a mozgásra és az egészséges életmódra, illetve hogy pozitívan, vidáman éljük a mindennapjainkat.

A 26 éves Kinga a szűz csillagjegyében született. Kedvenc étele a sajtos, barackos csirkemell, amihez legszívesebben vizet iszik. Kedvenc zenéje a latin és RnB zenék, legszívesebben pedig Carolina Herrera Good Girl nevű parfümjét fújja magára.

További résztvevők