Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Szoboszlai Nikolett Éva
28, Pécs

Nikolett a tanulmányai során ruházati eladók képesítést szerzett. Jelenleg egy szoláriumban dolgozik, s leszögezte, hogy nagyon szereti a munkahelyét. A mindennapjait pozitív hozzáállással éli, próbálja mindennek a szebbik oldalát meglátni. A versenyre kíváncsiságból jelentkezett. Érdekesség, hogy a korábbiakban már kétszer vett részt Bamalány fotózáson.

Nikolett magassága 165 cm, csillagjegye a skorpió. Kedvenc étele a sajt, kedvenc itala a Hell. Kedvenc zenéje a pop.

5.46pont

További résztvevők