Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Ternyei Ramóna
27, Vokány

Mint Ramóna lapunknak elmondta, érettségi után több szakmát is elsajátított. Jelenleg közétkeztetésben dolgozik, mellette még családi vállalkozásba segít be édesanyjának virágkötészetben, esküvői dekorációk kivitelezésében, illetve három éve műkörmözéssel is foglalkozik hobbi szinten. Kollégái javaslatára jelentkezett a versenyre. Szeretne diétás szakács lenni, így segítene a táplálkozási nehézségekkel küzdőknek. A sportok közül az aerobic és a kangoo a kedvence, mindezek felett a szívéhez legközelebb mégis a tánc áll. Leszögezte azt is, hogy ez a verseny is egy lehetőség, amely révén újabb élményekkel gazdagodhat. Volt már szépségversenyen korábban, a jövőben szívesen venne részt fotózásokon, divatbemutatókon és lenne reklámarc.

Magassága 165 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a gyros, kedvenc italai a szörpök. Kedvenc zenéje a Shawn Mendes ft. Camila Cabello – Seňorita című dala. Kedvenc parfümje a Maxima.

4.7pont

További résztvevők