Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Varga-Hajnal Nikolett
29, Baranya

Varga-Hajnal Nikolett idegenforgalmi szakmenedzserként végzett, jelenleg műszakvezetőként dolgozik. Nagyon fontos számára a környezet, és a Föld megóvása, az állatvédelem, valamint az egészséges életmód. A 29 éves szombathelyi lány vegán életmódot folytat. Nikolett életéből a mozgás sem maradhat ki, szabadidejében hastáncol és jógázik. Azért jelentkezett a szépségversenyre, mert meg szeretné mutatni, hogy egy tetovált lány is lehet szép és nőies. 

 

Nikolett 170 cm magas, az ikrek csillagjegyében született. Kedvenc étele a paradicsomos tészta, kedvenc itala a limonádé. Kedvenc zenéje INNA – Ruleta című dala, kedvenc parfümje pedig a Lolita Lempicka.

 

További résztvevők