Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kedvet kapott a versenyhez? Vagy ismerősét látná szívesen az alábbi lányok között? Nincs késő, még mindig lehet jelentkezni az ingyenes profi fotózás, felkészítő tábor, modellszerződés és 10 milliós össznyeremény lehetőségét kínáló szépségversenyre a tunderszepek.hu oldalon.
Zombár Diána
24, Pécs

Diána ruházati eladóként végzett, ám jelenleg nem dolgozik, hiszen a tízhónapos kislányával van otthon, ő tölti ki a mindennapjait. Hobbija leginkább a műköröm készítés. A szépségversenyre azért jelentkezett, mert meg szeretné magát mérettetni. Korábban nem indult hasonló megmérettetésen.

Diána 160 cm magas, a nyilas jegyében született. Kedvenc étele a csirkepörkölt, kedvenc itala a víz. Ha zenéről van szó, neki bármi jöhet, mindent meghallgat. Kedvenc parfümje a Versace. 

9.07pont

További résztvevők