kettesfogathajtó verseny

2018.08.15. 17:30

Akadályhajtás után helyet cseréltek

Nagyon jól szerepelt a Balatonlellén megrendezett országos kettesfogathajtó versenyen dr. Tóth Andrea, a Dunaszekcsői Sportegyesület sportolója.

K. Mayer A.

Pénteken díjhajtásban a második helyen végzett a tizenöt A kategóriás induló között dr. Tóth Andrea, ráadásul pályafutása eddigi legjobb pontszámát (47,41) érte el a lipicai 150 Maestoso Gaetana X-szel és Manóval, valamint Kalamár Richárd segédhajtóval.

A szombati maratonhajtásban Manót és a magyar félvér Ricardót hajtva a harmadik helyet szerezte meg, mivel egy labdát levert, viszont ő bizonyult a leggyorsabbnak – meglepve ezzel jó néhány rutinos maratonistát. A vasárnapi akadályhajtásban aztán ötödik lett, alapidőn belül hajtott, de egy verőhibát vétett. Az addig élen álló érdi Farkas László szintén alapidőn belül maradt, azonban két verőhibát csinált, ezzel pedig összetettben helyet cseréltek, dr. Tóth Andrea lett az első.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában