Dunaszekcső

2018.07.17. 14:47

Akadályhajtásban mindenkinél jobb volt

A Dunaszekcsői Sportegyesület fogathajtója, Dr. Tóth Andrea megnyerte az összetettet a mezőhegyesi A kategóriás versenyen.

K. Mayer A.

Nagyon jól alakul az idei szezon dr. Tóth Andrea, a Dunaszekcsői Sportegyesület fogathajtója számára. Nemrég Ausztriában, egy rangos nemzetközi versenyen végzett összetettben az előkelő ötödik helyen, most pedig a Mezőhegyesen megrendezett A kategóriás (CAN-A) országos viadalon szerezte meg összetettben az első pozíciót.

Az országos fogathajtó versenyen közel negyven induló mérte össze tudását A és B kategóriában, póni, egyes, kettes és négyes fogatban. Dr. Tóth Andrea a tíz résztvevő között az A kategóriás kettesfogathajtás második helyezettjét, a tavalyi világbajnokságra a válogatott keretbe tartaléknak jelölt, füzesgyarmati színekben induló Sipos Zoltánt viszonylag jelentős előnnyel, több mint nyolc ponttal utasította maga mögé. Pénteken díjhajtásban harmadik helyezést ért el a lipicai 150 Maestoso Gaetana X-et és Manót a hintó elé fogva, szombaton, maratonhajtásban Manót és a magyar félvér Ricardót irányítva a második helyet szerezte meg, végül vasárnap, akadályhajtásban (150 Maestoso Gaetana X és Manó) első lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában