felcsaptak a lángok

2018.07.06. 19:07

Alagsor borult lángba, egy embert elvitt a mentő Pécsett

A lánglovagok két vízsugárral oltották el a lángokat a város keleti részében keletkezett tűzben.

bama.hu (forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság)

Budapest, 2010. december 15. Tűzoltók egy imitált lakószobatűz oltását végzik egy konténerben. Közös tűzmegelőzési akciót tartott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF), a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség. A Blaha Lujza téren bemutatták az ünnepekhez kapcsolódó tűzesetek - fenyőfatűz, étolajtűz - kialakulásának körülményeit, majd a fogyasztóvédelem laboratóriumában a nem megfelelő karácsonyi lámpafüzérek és tűzoltásra alkalmatlan flakonos tűzoltó készülékek veszélyeire hívták fel a figyelmet. MTI Fotó: Lakatos Péter

Fotó: MTI

Tűz ütött ki egy lakóház tizenöt négyzetméteres szuterénjében Pécsen a Gábor Áron utcában. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. A lakásban egy ember tartózkodott, őt a mentők enyhe füstmérgezés gyanújával kórházba szállítják.

Címkék#tűz#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában