Kézilabda

2018.09.07. 09:00

Bár egyszer elfogyott az előnyük, megújultak

Megnyerte a Kecskemét ellen idegenben lejátszott felkészülési mérkőzését a Kozármisleny SE NB I. B-s női kézilabdacsapata. Miután az ellenfél az előző szezonban még az élvonal tagja volt, mindez jó előjelnek tekinthető a közelgő bajnoki rajt előtt.

K. Mayer A.

– Egy edző akkor elégedett, ha a játékosai betartják a kért dolgokat. Ezért én most elégedett vagyok – értékelt Kovács Tamás, a kozármislenyiek vezetőedzője. – Az első félidőben mindkét csapat nagy tempóban játszott, és igazából onnan lett miénk a meccs, hogy összeállt a védekezésünk. A második félidő elejét elrontottuk, emiatt elfogyott az előnyünk, sőt, a hazaiak a vezetést is átvették. A csapatom erejét mutatja, hogy nem omlottunk össze ekkor, hanem meg tudtunk újulni, és a magunk javára fordítottuk a meccset.

Kecskemét–Kozármisleny 24-26 (10-13)

Nőikézilabda felkészülési mérkőzés. Kozármisleny SE: Gadányi – Hosszu 4, Gulya 4, Szemmelrock, Polics 2, Palotás 8, Markovics. Csere: Schäffer 1, Réb, Ragoncsa 3, Zeba, Halász 3, Péter P. 1, Vaskó, Linder. Vezetőedző: Kovács Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában