Komló

2018.07.30. 12:31

Bódult állapotban vezetett, kábítószert találtak nála

A rendőrök vádemelést javasolnak a Komlón elfogott gyanúsított ellen. Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. 07. 30., h – 08:49 A rendőrök vádemelést javasolnak a Komlón elfogott gyanúsított ellen.

Pécs, 2017. december 20. Új szolgálati gépjármûvek a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság udvarán rendezett átadási ünnepségen Pécsen 2017. december 20-án. Hetvenegy autót kapott a megyei rendõrség. MTI Fotó: Sóki Tamás

A Komlói Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 22 éves szászvári férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. december 9-én éjjel Komlón, a Petőfi téren közlekedett személygépkocsijával, amikor a rendőrök igazoltatták. Mivel a fiatal férfi zavart viselkedése kábítószer fogyasztására utalt a rendőrök átvizsgálták a gépkocsiját, amelyben, egy övtáskában kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak.

A férfi vér- és vizeletmintájának toxikológiai vizsgálata, valamint az orvosszakértői vélemény eredményei igazolták a rendőrök gyanúját, mivel a szakértők megállapították, hogy a gépkocsivezető kábítószert fogyasztott, az autójában talált növényi származékról pedig kiderült, hogy az kannabisz volt. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Komlói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!