partiajánló

2018.09.06. 17:30

Buliözön minden szinten – ezen a hétvégén nem sok pihenő lesz

Elérkezett hát ez a hétvége is, az első igazi őszi bulieső, mely során ismét beindulnak a klubkoncertek, mozgolódni kezd az underground, de még szerencsére a nyár hatásait is érezhetjük az izzasztó partikon.

dg

A Pécsi Estben pénteken este folytatódik az egyetemisták múlt heti üdvözlése, ezúttal a külföldi hallgatókat célozzák meg egy nemzetközi kavalkád keretében. A másnap a megemlékezés jegyében telik. Amint arról június végén beszámoltunk, 57 éves korában elhunyt a pécsi Virrasztók frontembere, Szebeni János. Társai, barátai szombaton főt hajtanak munkássága előtt a Pécsi Estben, ahol Scrofa minden rajongóját várják egy utolsó virrasztásra.

A Nappaliban is beindul az éjszakai üzem, ráadásul egy kedves pécsi zenekar utolsó koncertjével ezúttal keserédes érzés fog majd el minket pénteken. A hetvenes évek rock 'n' rolljában utazó Ivyz köszön el kissé váratlanul és korán ugyanis a banda kedvelőitől. Jó hír viszont, hogy fellép még mellettük a Sorbonne Sexual is. Másnap ennek a klubnak a színpadán a Zeneszüret fesztivál részeként Kéméndi Tamás harmonika-művész és Gráf Vivien énekes, a magyar népzene mellett számos ország zenei világát mutatják be.

Az Amper klub egy ütős szezonnyitó kertipartival csábítja az elektronikus zene szerelmeseit szombaton. Itt lesz ezen az estén Monki, a BBC Radio 1 műsorvezetője,a ki egyben Anglia egyik meghatározó véleményformálója, mellette pedig Nora Matisse és a Wave Twins Budapestről, valamint házigazdaként a BETWIXT stábja is pakolgatja a lemezeket. Ide kapcsolódó hír, hogy ez utóbbi pécsi kollektíva az északi várfalsétányon pikniket is rendez délután kettőtől hatig, mintegy az esti buli felvezetéseként.

Az Expo Centerben pénteken este az ország elsőszámú házibulizenekara, a Delta játszik szakavatott, stílusfüggetlen profizmussal. A koncert előtt és után, a Trafik házibuli két felelőse, Span és NoDj kevergeti a zenei koktélokat.

A Szabadkikötőben a Babylon Records két legjóképűbb basszuspápája, Hataah és baq a nyári világkörüli turnéjukról való hazatérést ünnepli pénteken. A Club Fashionben pénteken a szemeszterkezdést köszönthetik az egyetemistákkal a táncoslábúak, szombaton pedig egy nagy durranás durranhat nagyot, hiszen Essemm és Burai lesznek a sztárvendégek.

A Pécsi Sörházban pénteken az országban először debütál a hazai éjszakai élet legújabb turnésorozata külföldről importált koncepció alapján. Fizboh lép fel, akinek a trackjeit már David Guetta is játszotta. Másnap a Halott Pénz zenekar villámkezű DJ-je, Venom fogja pörgetni a lemezeket egész éjszaka ebben a klubban.

És aki azt gondolta, hogy a metálosokat, rockerekt ignoráljuk, az nagyot téved. A Ti-ti-tában a Sear Bliss, a Gylliath, a Ygfan és a Gsm Zkr lép fel szombaton, hogy a haldokló nyarat foglalja egy fesztiválba. Komlón a Zrínyi klubban pedig a Solid Rock Trio lép fel ezen a napon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában