vízilabda

2018.05.23. 21:07

Egy negyed miatt oda a kilencedik hely

Egy mindent eldöntő meccshez mindent elsöprő hangulat dukál. Jól tudták ezt a PVSK-Mecsek Füszért és a Kaposvár vízilabdacsapatának szurkolói is, akik este bizony fergeteges atmoszférát varázsoltak a két csapat pécsi mérkőzésén. Ami a bajnokság kilencedik helyéről volt hivatott dönteni. Az első két felvonást a felek saját medencéjükben egyaránt behúzták, így 1-1-ről jöhetett az utolsó csata Pécsett.

Sz. M.

És bizony ahogyan azt Lukács Gergely, a hazaiak mestere megjósolta, óriási harc kerekedett ki az összecsapásból. A Pécs kezdett jobban, de a vendégek hamar felálltak 0-2-ről. Sőt, az első félidő után már egyel ők vezettek.

A harmadik negyed pedig rémálomszerűen zajlott pécsi szempontból, a vendégek ugyanis 3-4 után zsinórban négyet lőttek, az ötgólos különbség láttán pedig a hazai szurkolók lemondhattak a kilencedik helyről és az ünneplésről. Pedig a PVSK az utolsó nyolc percben óriási energiákat mozgósított, hogy megcsinálja a lehetetlent. Ez arra volt elég, hogy felzárkózzon két gólra – a végén azonban a vendégek visszaállították a korábbi különbséget. A Pécs tehát vereséggel zárta a 2017/2018-as szezont, amelyet a tizedik helyen zárt így Lukács Gergely együttese.

PVSK-Mecsek Füszért–Kaposvár 6–10 (2–2, 1–2, 1–4, 2–2)

Vízilabda-ob I., férfiak. A 9. helyért, 3. mérkőzés. Pécs, 300 néző. V.: Berki, Csizmadia. PVSK-Mecsek Füszért: Józsa – Chilkó, Horváth Zs., Csacsovszky A., SZATMÁRI 2, LAJKÓ 2, Csacsovszky E. Cs.: Opacak, Csaba M., Krizsán 1, Rakonjac 1. Vezetőedző: Lukács Gergely. Kaposvár: KRÉMER – Dobos, JUHÁSZ-SZELEI 3, Tóth K., KOVÁCS O. 2, Vindisch 1, GIGA 2. Cs.: Lukács Á. 1, Pataki, Varga Zs., Sántavy, Németh L. 1. Vezetőedző: Berta József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában