Villány

2018.08.09. 12:48

Egy valóban jótékony célt támogat a futásával

Schmidt Ferenc, a Villányi Borvidék egyik pincészetének munkatársa, illetve a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége dél-dunántúli régióvezetője nemes cél érdekében áll rajthoz élete első triatlon versenyén augusztus 11-én Szálkán.

Zs. K.

Schmidt Ferenc a Bátor Tábor Alapítvány sportközösségének tagja, s a versenyen súlyos beteg gyermekek gyógyulására hívja fel a figyelmet. A Bátor Tábor 2001 óta szervez ingyenes táborokat súlyosan beteg gyermekeknek és családtagjaiknak. Az alapítvány évente 1000 táborozónak változtatja meg az életét, és 1000 önkéntesnek segít abban, hogy új oldalukat ismerjék meg. A villányi borvidék büszkén támogatja Schmidt Ferenc kezdeményezését és ezzel a Bátor Tábor lakóit. Az adománygyűjtéshez mások is csatlakozhatnak (www.elmenykulonitmeny.hu/jotekony-sportolo/schmidt-ferenc), Schmidt Ferenc célja 600 ezer forint összegű adomány, a gyűjtés most 450 ezernél tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!