Baráti összejövetel

2018.08.28. 17:10

Egy villámtornát is rendezett a PEAC

A PEAC labdarúgó szakosztályának baráti összejövetelét 1989 óta minden évben megrendezik – mindig augusztus végén, a felnőtt futballisták első őszi hazai mérkőzésének napján.

Horváth L.

Az idei találkozó szombaton volt, annak keretében villámtornára is sor került három együttes részvételével, a PEAC 1980 és 1990, 2000 és 2010 között szerepelt játékosaiból alakult két gárda, valamint a Magyar ügyvéd válogatott indult. Az elsőséget a fiatalabb korosztály szerezte meg az ügyvédek és az idősebb PEAC-osok előtt.

A baráti találkozón ott láttuk Prukner Lászlót, a PEAC egykori labdarúgóját, a Kaposvár és az FTC volt NB I-es edzőjét, aki most a Ferencváros akadémiáját vezeti.

– 1981-től vagyok PEAC-os, közel áll hozzám a sportegyesület, itthon vagyok nála – mondta Prukner. – Az FTC-nél most a felnőtt együttes kivételével minden korosztályos csapat hozzám tartozik, szám szerint tizenkilenc. Szóval, nem unatkozom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában