foci

2018.06.08. 16:30

Egyelőre bizonytalan a jövőkép a női gárdánál

Az biztos, hogy a Szegedtől elszenvedett kettős vereség miatt elbukta az első osztályozót a PMFC-Keresztes Lovagok NB II.-es bajnok női labdarúgócsapata.

Horváth L.

Az is eldőlt már, hogy nem lesz második lépcső a rájátszásban, mert az MLSZ nem írta ki a Kóka elleni oda-visszavágó mérkőzést. Így a jelenlegi állás szerint elúszott az élvonal a pécsiek számára.

Csakhogy sok még a kérdőjel. Felvetődött egy félprofi csapat szervezése a PMFC-Keresztes Lovagoknál, ugyanakkor bizonytalan a felnőtt női gárda sorsa, összefügg az anyaegyesület további sorsával. A nagyon rossz folytatástól a reményteli jövőig hat-hét féle lehetőségről beszélnek a női csapathoz közel állók, a két véglet közötti mozgás jellemzi a jelenlegi helyzetet.

– Bizonytalan és egyben kiszámíthatatlan, hogy mi fog történni velünk – nyilatkozta Rack. – Óráról órára változik a jövőkép, semmi sem rajtunk múlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában