Bóly

2018.06.15. 16:30

Főszerepet kap az egészség, a sport

Jövő szombaton ismét a mozgásé és az egészségé lesz a főszerep a városban – immár negyedik alkalommal rendezik meg, a minden évben igen nagy népszerűségnek örvendő bólyi ingyenes sportnapot a sportpályán.

Wald Kata

boys kicking football on the sports field

A június 23-án, 16 órakor kezdődő rendezvényen a résztvevők ezúttal is megismerkedhetnek a helyben elérhető testedzési lehetőségekkel, megkóstolhatják a helyi termékeket, kellemes környezetben. Gyerekeket, felnőtteket – köztük az idősebb korosztályhoz tartozókat – egyaránt várnak a rendezvényre.

Többek közt jóga, gyermektorna, hot iron, thai-box, judo, step aerobic, zumba kipróbálására nyílik lehetőség, de az egész délután folyamán különböző sportbemutatókat is tartanak. Légvár, fa- és kreatív játékok is várják a kisebbeket, a felnőtteknek konditermi gépek kipróbálására is lesz alkalmuk, illetve vérnyomásmérés, vércukorszint-, illetve testzsírszázalék-mérésre is nyílik lehetőség. Aki igényli, annak egészségügyi tanácsadással is segítenek a helyszínen a szakemberek. Valamennyi program ingyenes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!