Kaposvár

2018.09.05. 16:20

Hat elsőséget szereztek a baranyaiak

A Somogy, Baranya és Tolna megyei rövid távú régiós bajnokságot Kaposváron, a Kinizsi lakótelepen rendezték meg.

K. Mayer A.

Megyénket természetesen most is népes csapat képviselte, indultak a PVSK, a POEÜ és a PVM tájékozódási futói, de volt versenyző Sumonyból és Bicsérdről is, s nagyon sok szép eredmény fűződött a nevükhöz. A különböző kategóriákban összesen hatszor végeztek az első helyen – a PVSK-sok háromszor állhattak a dobogó tetejére, szerzett egy elsőséget a PVM és a POEÜ is, valamint a sumonyi Nagy Lajos is jobbnak bizonyult vetélytársainál.

Eredmények. F21: 2. Schauermann Barnabás (PVSK), 3. Szuhán Gábor (PVSK). F10: 2. Jánosi Viktor (PVM). F16: 2. Gyenizse Nagy András (PVSK), 3. Kovács Sebestyén (PVSK). F45: 1. Turcsán János (PVSK), 3. Rácz Róbert (POEÜ). F55: 1. Tóth Jenő (PVM), 3. Tóth János (POEÜ). F65: 3. dr. Szücs György (PVSK). F75: 1. Nagy Lajos (Sumony). N16: 2. Várvölgyi Dorka (PVSK). N18: 1. Pataki Virág (PVSK). N35: 1. Turcsánné Cseh Erzsébet (PVSK), 2. Rácz Eszter (POEÜ), 3. Bokor Natasa (PVM). N45: 2. Tóthné Pfeiffer Zsuzsa (POEÜ), 3. Tóth Marianna (POEÜ). N55: 1. Szentes Anna (POEÜ), 2. Tarján Ágnes (POEÜ). Nyílt kategória: 2. Lajtai Zoltán (PVM), 3. Szuhán Rita (Bicsérd).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában