kosárlabda

2018.06.17. 21:02

Horti Bálint is aláírt, szépen alakul a PVSK kerete

Ahogyan azt már lapunk korábban is megjósolta, a PVSK-Veolia férfi-kosárlabdacsapata leigazolta a legutóbb Körmenden szereplő, de korábban már a pécsieknél is megforduló Horti Bálintot.

Szakács M.

Nem sikerült legyőzni a keményen küzdő soproni kosárcsapatot

A center az elmúlt két szezont az Egis Körmend csapatánál töltötte, ahol a sok légiós miatt idén nem volt sokat pályán, alig 13 percet játszott meccsenként átlagban. Igaz, nem ebből kell kiindulni, ugyanis utolsó PVSK-s évében kimondottan jó, 11 pontos, 5 lepattanós átlagot produkált – mindenki abban bízik, hogy valami hasonlót produkál majd a következő idényben is.

Horti Bálint érkezésével Csirke Ferenc keretének magyar fele gyakorlatilag kész is van. Rajta kívül a szintén friss igazolás Pongó Máté, valamint a szerződést hosszabbító Simon Kristóf, Antóni Csanád és Demeter Attila alkotta ötös eddig két légióssal, a szintén hosszabbító horvát Veljko Budimirrel, valamint a Szegedről szerződtetett szerb Andrija Csiriccsel egészült ki.

A pécsiek még két külföldi játékost keresnek, kettes, illetve négyes-ötös posztra, velük válik majd teljessé a következő szezon pécsi kerete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában