zuhanás a mélybe

2018.07.07. 18:15

Húga szerint takarítás közben esett ki a harmadikról Alexandra

Megkereste a bama.hu-t annak a nőnek a húga, aki csütörtökön zuhant ki egy Lánc utcai társasház harmadik emeletéről. További részleteket tudtunk meg a 25 éves fiatal állapotáról és a baleset körülményeiről.

bama.hu

Amint arról beszámoltunk, csütörtökön a déli órákban esett ki a harmadik emeletről egy 25 éves nő. A zuhanást túlélte, de életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A baleset körülményeiről azt mondta a hozzátartozója hírportálunknak szombaton, hogy Alexandra a függönyt rakta fel, illetve pucolta az ablakot, emiatt egy széken állt, mely kibillent.

Mint testvére elárulta, Alexandra jobban van. Az állapota javul, de deréktól lefelé lebénult. A kezei mozognak ugyan, az ujjait érzi, de nem tudja mozgatni. Több nyakcsigolyája eltört, melyet már meg is műtöttek. A gerince is eltört, azt még nem operálták meg, de az elkövetkezőkben arra is sort kell keríteni. A következő két hét még kritikus a családtag elmondása szerint. A lépe, a tüdeje, illetve a mája is sérült, tud beszélni, enni, inni is segítséggel.

A testvér elmondta, hogy segítséget szeretnénk kérni, mivel nagyon rossz családi körülményeik vannak és nem tudnak Szandrának mindent megadni. A későbbiekben szüksége lenne tolókocsira, speciális bútorokra. A húg így " target="_blank" rel="noopener nofollow">gyűjtést indított, hogy „hátha valaki egy anyagilag, illetve speciális bútorok adományozásában tudna segíteni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában