találkozó

2018.05.23. 20:00

Ismét összegyűlnek az autózás szerelmesei Szentlőrincen

Több mint ezer autóst várnak a hétvégén a szentlőrinci vásártérre, ahol már második alkalommal rendezik meg a márkafüggetlen autós találkozót.

dg

Május 26-án szombaton délután két órától Szentlőrincen a Kiállító- és Rendezvénycentrumban gyűlnek össze az autók szerelmesei, ugyanis már második alkalommal tartják meg ezen a helyszínen a márkafüggetlen autóstalálkozót. Olvasóink emlékezhetnek, hogy tavaly tavasszal hatalmasat robbant egy társaság fű alatti kezdeményezése, melynek során több száz autós gyűlt össze Pécsett, és együtt szelték át a várost.

Ezúttal ez a csapat egy szabadtéri, ott alvós, sátrazós, bulizós márkafüggetlen autóstalálkozót szervez Szentlőrincre. A mostani alkalommal számos érdekesnek ígérkező kísérőprogrammal színesítik a rendezvényt. Lesz többek között autós szépségverseny, hangnyomás mérés verseny, szexi autómosás. Fél nyolctól pedig felpörgetik a bulizást: elsőként egy pécsi zenekar, a Kyllynts mutatkozik be, majd nyolctól a rap nagyágyú BSW érkezik, tíztől pedig három dj folytatja a zenélést.

Mint az egyik szervezőtől, Böröcz Szilviától megtudtuk, azért a szentlőrinci vásártéren lesz a találkozó, mert a közelben ott van elegendő hely ahhoz, hogy 700-800 autót kényelmesen be tudjanak fogadni. Az előzetes becslések szerint 1000-1200 főt várnak az ország összes pontjáról a szombati dzsemborira.

A legutóbbi rendezvényen is rengetegen jártak

Mivel gyereknap lesz, ezért a szervezők is kedveskednek a kilátogató családoknak légvárral, illetve természetesen a csodaszép autókkal, melyek között luxusautók is feltűnnek majd.

Aki a mostani eseményre nem tud elmenni, az se bánkódjon, hiszen lesznek még megmozdulásaik az év során – ígérték a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában