krimi

2018.06.23. 08:37

Két sofőr is átszerelte a rendszámtábláját

Egy másik személygépkocsi forgalmi rendszámát találták a Pécsi Rendőrkapitányság járőrei annak a 33 éves helyi férfinak az autóján, akit  május 29-én igazoltattak Pécsett, az Aidinger János úton.

bama.hu

A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, és elmondta, hogy a külföldről behozott autót még nem vitte el műszaki vizsgára, de addig is közlekedni akart vele, ezért rászerelte a felesége autójának a rendszámtábláit.

Szintén beismerte tettét az a 19 éves molványi férfi, akit június 8-án Szigetváron igazoltattak a rendőrök. A Szigetvári Rendőrkapitányságra előállított férfi a megalapozott gyanú szerint az apja gépkocsijára kiadott rendszámtáblát szerelte fel a saját autójára, és azzal közlekedett.

A két férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyekben keletkezett iratokat megküldte az eljáró ügyészségeknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában