Kreatív

2018.08.12. 15:55

Különleges módon lehet emlékeket őrizni

Zsíros Krisztina

Zamárdi, 2016. augusztus 26. Fiatalok a Strand és a B.my.Lake fesztiválon Zamárdiban 2016. augusztus 26-án. MTI Fotó: Balogh Zoltán

Fotó: Balogh Zoltán

A felnőtteknek szóló kreatív műhelymunkára hívják Siklóson azokat az érdeklődőket, akik meg szeretnék örökíteni a nyaralásukat vagy más fontos eseményt.

A résztvevők „Élményeim” címmel scrapbook albumot készíthetnek Nagy-Molnár Eszter kreatív alkotóval, így elsajátíthatják az alap minialbumkészítés fortélyait is. A foglalkozásra érkezőknek ezúttal semmit nem kell magukkal vinniük, mert a szervezők igyekeznek minden hozzávalót, alapanyagot és eszközt biztosítanak a számukra.

Viszont ha már vannak előhívott fotók és az élményeikhez kapcsolódó emléktárgyak (például menetjegyek, belépőjegyek vagy akár el nem küldött képeslapok), akkor azok lehetőség szerint ne maradjanak otthon, mert a foglalkozáson rögtön be is tudják építeni a készülő albumba.

Fontos azt is tudni, hogy a műhelymunka ezúttal regisztrációhoz kötött – jelentkezni a [email protected], „ws-augusztus 16” tárggyal elküldött e-mail-címen lehet egészen jövő vasárnapig. Az „Élményeim” albumkészítő workshopra pedig augusztus 16-án az Örsi Ferenc Művelődési Központban kerül sor.

Képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában