vízilabda

2018.05.19. 11:00

Lajkóék lezárhatják a párharcot

Ha minden jól megy, a PVSK-Mecsek Füszért vízilabdacsapata utolsó bajnoki mérkőzését játssza ma délután (16.00.) Kaposváron.

Sz. M.

A 9-10. helyért folyó párharc ugyanis két győztes meccsig tart, amiből az egyiket a pécsiek már bezsebelték a hét elején, hazai medencében. Akkor a PVSK 13-9-re nyert, de valójában még annál is sokkal simább siker volt az, mint amit a négygólos különbség sejtetni enged, hiszen az első három negyed után már 11-3-ra vezetett Lukács Gergely együttese.

Tekintettel arra, hogy a Kaposvár eddig amolyan mumus volt Csaba Mártonék számára, biztosan legalább olyan jó és koncentrált játékra lesz szüksége a baranyaiaknak ma délután, mint amit a keddi, pécsi összecsapáson 24 percen keresztül bemutattak. Az azért nagy motiváció lehet valamennyi pécsi pólós számára, hogy egy újabb győzelemmel megszereznék a bajnokság 9. helyét, arról nem is beszélve, hogy végre elkezdhetnék kipihenni az idei szezon fáradalmait. Két PVSK-s játékos a szezon végén távozik a csapattól, így Lajkó Márton és Safrankó Donát számára könnyen lehet, hogy a mai, kaposvári fellépés lesz a búcsúmeccs is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában