labdarúgás

2018.06.19. 09:05

Márokon gólképes a védelem és a csatársor is

Igazi örömfocit játszik a mároki felnőtt focicsapat, sok gólt rúg és sokat is kap. A megyebajnokság III. osztályának Tamási csoportjában 10. helyen végzett, a mérlege 8 győzelem, 2 döntetlen és 16 vereség volt 72-104-es gólkülönbséggel. A keretben voltak rutinos játékosok is, a legtapasztaltabb Sáfárik Pál a maga 58 évével, ő számított az első számú kapusnak.

Horváth L.

– Valóban gólképes a védelmünk és a csatársorunk is, az is különleges, hogy alig akadt döntetlenünk – mondta Horváth Tibor sportköri elnök. – Sok helyről jött labdarúgókból állt össze a keret, ez is gondot jelentett Szabó Mihály játékos-edző számára, akinek néha be kellett szállnia. No meg az is probléma volt, hogy gondok adódtak az edzéslátogatottsággal. Húsz fős társasággal vágtunk neki a bajnokságnak, a végére viszont többen lemorzsolódtak. Annyira kevesen lettünk, hogy Kölkeden már nem is tudtunk kiállni.

A siklósi járásban lévő, 500 fős település gárdája a nyáron erősítésre szorul. Horváth szerint elsősorban a védelmet kell szilárdabbá tenni, ehhez új emberekre van szükség. De igazolniuk kell a csatársorba is. Egyelőre senki sem jelentette be, hogy távozni akar.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában