olvasói levél

2018.06.23. 15:55

Nehezebb az új menetrenddel

Ismét itt a nyár, ismét itt az új helyi járatú buszmenetrend. Ennek kapcsán szeretném tudatni az illetékesekkel, hogy Pécs-Somogyban is emberek élnek. - írja olvasónk.

bama.hu

Munkába, iskolába, orvoshoz, vásárolni járnak, Pécs városában élnek. Nagy öröm volt, mikor a meglehetősen szörnyű helyről, azaz a Budai Állomásról végre bemehettünk egészen a Főpályaudvarig. Aztán elcsodálkoztunk, hogy mi értelme egészen Uránvárosig elvinni a végállomást, ezzel több, mint egy órára volán mellé ültetni a buszvezetőket, ami nem túl humánus. Őket megértem, ha felszólaltak ez ellen. Azt viszont nem tudom megérteni, és elfogadni sem, hogy a nyári menetrend szerint hétvégén csak a Budai Állomásig utazhatunk. Hétköznap 17.05 óra után legközelebb 18.25-kor indul járat a Budai Állomásról?

A döntéshozók szerint ez normális? Olyan, mintha eldobnánk az okostelefont és füstjelekkel próbálnánk kommunikálni. Tudom, eddig egy menetjeggyel be lehetett menni a belvárosig, de ezen a környéken sok a kevésbé tehetős ember. Aki eddig bliccelt, ezután is fog. Bevételnövekedés ettől biztosan nem várható. De az emberek? Ők hol vannak ebben a történetben? Kérem, gondolják újra ezt a menetrendet, mert nem a pécsi embereket szolgálja.

Egy Tüke pécsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!