kézilabda

2018.05.25. 13:00

Nem könnyű a helyzetük, de győzni szeretnének

A legkedvezőbb pozícióból, az első helyről rugaszkodik majd neki a rájátszásnak a Harkány SE férfi kézilabdacsapata a Baranya megyei bajnokságban.

K. Mayer A.

A hármas tornát Pécsváradon rendezik meg szombaton, a harkányiak mellett a DÖKE Komló és a Bácska SZSE küzd az aranyéremért.

– A célunk természetesen az, hogy megnyerjük a bajnokságot, de nem vagyunk könnyű helyzetben, mert nagyon sok a sérültünk, a hiányzónk, ezért kicsit tartunk a rájátszástól – mondta lapunknak Mezei Róbert, az alapszakaszt kétpontos előnnyel az élen záró harkányiak edzője. – Bármi is történik ezen az utolsó két meccsen, nem lesz okunk szégyenkezni, mert különleges, szép szezont fogunk zárni. Eddig mindössze két vereségünk van egy olyan bajnokságban, amely talán még sosem volt ilyen erős: az első négy–öt csapat az NB II.-ben is megállná a helyét. Nagyon színvonalas meccseket játszottunk, köszönhetően az ellenfeleknek is.

Amelyik csapat az első helyen végez, jogot szerez vele a feljutásra. Mezei Róbert ezzel kapcsolatban megjegyezte, ha bajnokok lesznek, benne van a pakliban, hogy élnek a lehetőséggel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában