gyönyörű lányok

2018.08.02. 17:45

Pécsi lány lehet 2018-ban a Miss Balaton királynője

A pécsi születésű Bíró Barbara Cynthiáért szoríthatunk, a közönség szavazhat is rá.

bama.hu

Fotó: Vásony Anna és Ajkai Dávid

Forró napsütésben álltak modellt a Miss Balaton gyönyörű döntősei. A profi fotózás helyszíne a festői szépségű Balatonfüred volt, ahol a tizenkét versenyző már gőzerővel készül a szombat esti fináléra. Ám mielőtt a zsűri meghozná döntését, a közönségen a sor, hogy letegye voksát kedvence mellett. A verseny döntőjében a pécsi születésű Bíró Barbara Cynthia is ott lesz.

Idén ötödik alkalommal rendezik meg a Miss Balaton döntőjét. Augusztus 4-én este kiderül, Király Lili, Viczián Csilla, Nagypál Krisztina és Rákos Lili után kinek a fejére kerülhet a korona a tizenkét gyönyörű döntős lány közül. A látványos fináléra a versenyzők már napok óta a mentorok és tanácsadók segítségével készülnek, hogy a mindent eldöntő estén a legjobb formájukat mutassák.

„A zsűri a finálén látja majd először a versenyzőket, így ott kell a kisugárzásukkal és magabiztosságukkal lehengerelni őket. Éppen ezért a felkészítő táborban rengeteget gyakoroljuk a koreográfiát, hogy ott már ne a lépésekre kellejen koncentrálni” – árulta el Horváth Éva, a Miss Balaton versenykoordinátora, aki idén is végig a táborból segít a döntős versenyzőknek a felkészülésben. „Ugyanakkor fontosnak tartjuk, hogy a továbbiakra is útmutatást adjunk nekik, így például protokoll órán megtanulhatják, hogyan viselkedjenek egy-egy rendezvényen, de a social media világában is igyekszünk nekik jó tanácsokkal szolgálni: mire figyeljenek, hogyan használják azt megfelelő módon.”

A tizenkét lány a reggeltől estig tartó felkészülés mellett egy fotózáson is részt vett, ahol Vásony Anna és Ajkai Dávid profi fotósok kamerái előtt állhattak modellt Sugarbird ruhákban. A lányokról gyönyörű fotósorozat készült, kedvencére pedig bárki leadhatja voksát a Miss Balaton Instagram oldalán elérhető applikáción keresztül és ezzel hozzásegítheti, hogy idén ő nyerje el a közönségdíjat. Mi segítünk, itt a link, ahol szavazni tud.

A döntős versenyzők névsora:

Árki Dominika

Biró Barbara Cynthia

Bontovics Virág

Ceglédi Laura

Foczkó Dalma

Kovács Kitti

Ludman Fruzsina

Nagy Brigitta

Petri Beatrix

Sudár Bianka

Tóth Fruzsina

Tóth Lilla Hanna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában