Túraautózás

2018.08.09. 17:05

Találkozhatunk Michelisz Norberttel

Az utóbbi néhány évben nagyon sokan megszerették az autósportot, sőt, valószínűleg már az is tudja, mi az a túraautó-világbajnokság (illetve túraautó-világkupa), akinek erről korábban lövése sem volt. Mindez pedig Michelisz Norbertnek köszönhető: a himesházi fiatalember (aki most már kétgyermekes édesapa) elképesztő sikereket ért el, s közvetlenségével, személyiségével sokak szívét meghódította.

K. Mayer A.

Budapest, 2018. május 1. Michelisz Norbert, a túraautó-világkupában (WTCR) versenyzõ BRC Racing Team pilótája integet a pilótákat szállító buszon a hatodik alkalommal megrendezett Nagy Futam versenyautós bemutatón a belvárosi Károly körúton 2018. május 1-jén. MTI Fotó: Lakatos Péter

Természetesen Pécsen, Baranyában még többen rajonganak érte, mint máshol az országban. Számukra kihagyhatatlan program lesz a most szombati (10.30 és 16 óra között): közös közönségtalálkozót szervez ugyanis Pécsen, a Kart Aréna Gokart Stadionban (Tüskésréti út 36.) a TCR International Series tavalyi bajnokcsapata, a M1RA és a 2017-ben a világ legjobb túraautósának megválasztott Michelisz Norbert.

Az érdeklődők megnézhetik a M1RA kamionját, a TCR Európa-kupában szereplő Hyundai i30 N TCR versenyautót, továbbá fényképet készíthetnek a csapat által nyert kupákkal.

A közönségtalálkozó keretén belül gokartverseny is lesz, amelynek jótékony célja van: a beérkező nevezési és előselejtezős díjakból, valamint a szervezők felajánlásaiból a Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány Koraszülött Mentőszolgálat részére diagnosztikai eszközt vásárolnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában