jegyzet

2021.09.07. 20:44

Kirekesztők vagyunk, mert nem akarunk felvonulást?

Vizvári Soma

20210724 Budapest Pride 2021 fotó: Teknős Miklós (TEK) Magyar Nemzet

Fotó: Teknős Miklós

A pécsiek homofóbok, kirekesztők. Kérem a megértő olvasót, ne rám haragudjon ezért a megállapításért! Ez nekünk, egyszerű halandóknak el lett szépen magyarázva nem egyszer. A semminek és senkinek nem kegyelmező, a nyilvánosság jelentős részét fogságban tartó LMBTQ-lobbi bárkire rávarrja a skarlátbetűt abban a pillanatban, hogy kiderül, nem hajlandó azt a szöveget szajkózni, amit ők az egész világnak be akarnak tanítani.

Elviselhetetlen számukra, ha valaki bonyolultabban látja a világot, mint ők, s ha el is meri mondani a véleményét, az megtorlást követel. Így történt, hogy lapunkkal szemben nemrég gyűlölet öt perceket tartottak szerte az országban (pécsi sajtómunkások hathatós közreműködésével). Azért váltunk egy időre a fröcsögő szeánszok tárgyává, mert megkérdőjeleztük, hogy kisgyerekek körében is szükséges-e érzékenyítő foglalkozásokat tartani.

A pécsiek többsége nem szeretne a városában Pride-ot

De jaj! Kiderült, hogy nem csak mi nem vagyunk a nemzetközi LMBTQ-biznisz idomított kufárjai, hanem a pécsiek többsége sem. És ezt ráadásul a „toleráns” balliberális oldal egyik kedvenc intézete kutatta ki. A pécsiek többsége ugyanis nem szeretne a városában Pride-ot. Kapaszkodjunk meg! A kutatásból az is kiderül, hogy a pécsi polgárok alapvetően elfogadóak a melegekkel. Na de nem akarnak Pécs Pride-ot! Akkor most, aki eddig lapunk ellen uszított, mondván, homofóbok vagyunk, azt is le fogja írni, hogy a pécsiek kirekesztő gyűlölködők?

Címkék#jegyzet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!