Kék hírek, bulvár

2014.09.15. 18:07

Elsodorta a víz a férfit

Balesetet szenvedett és elhunyt egy középkorú mecsekpölöskei férfi hétvégén. Információink szerint a férfi holmijait a Baranya-csatorna partján találták meg.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

A rendőrök az iratok alapján először ellenőrizték, hogy az illető a lakhelyén tartózkodik-e, de a házban senkit sem találtak. Mivel a mederben csúszásnyomok látszódtak, feltételezni lehetett, hogy a férfi a vizes, sáros partoldalon megcsúszott, és a patakba esett. Úgy tudjuk, a rendőrséget, a katasztrófavédőket és a Misina Mentőcsoportot is értesítették, hogy segítsenek mielőbb megtalálni a mecsekpölöskei lakost, akit vélhetően elsodort az esőzéstől megduzzadt vízfolyás. Sajnos, már csak a holtteste került elő vasárnap délelőtt, nem messze a községtől. Idegenkezűség gyanúja – tudomásunk szerint – nem merült fel.  


 
A részletekről és a pontos adatokról szerettük volna megkérdezni a rendőrséget, ám a sajtóosztály mindössze annyit közölhetett, hogy a Komlói Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a baleset körülményeit. Hangsúlyozták, a hatályos jogszabályi rendelkezés alapján a rendőrség a közigazgatási hatósági eljárás részleteiről további tájékoztatást nem adhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!