Közélet

2015.11.24. 12:19

Sárgán villognak a lámpák a baleset miatt Pécsen

Pécs egyik legforgalmasabb csomópontjában sárgán villognak a lámpák. Baleset is történt.

dg (bama.hu)

Még szombat este történt baleset során dőlt ki egy jelzőoszlop, ahogy ezt akkor megírtuk. Azóta sárgán villognak a jelzőlámpák a Rákóczi út - Felsőmalom utca csomópontjában. A reggeli és a délutáni csúcsban autózók hatalmas dugókról panaszkodnak, melyet a rendőri irányítással próbálnak mérsékelni. Sajnos ez nem mindig jár sikerrel. Kedd reggel egy baleset is tetézte a dugót, bár a karambolban nem sérült meg senki, az épp úton lévők bosszúsak lehettek.

A kidöntött jelzőlámpa cseréjével kapcsolatban megkerestük a Magyar Közút Kommunikációs osztályát, ahol elmondták, hogy november 21-én, szombaton a 6. sz. főúton, Pécsen, a Rákóczi út - Felsőmalom utca csomópontjában egy baleset során egy személygépkocsi kidöntötte az egyik jelzőlámpa oszlopot. Az áramtalanítást haladéktalanul elvégezték a szakemberek, jelenleg a csomópontban a jelzőlámpák sárga villogó üzemmódban működnek.

Az jelzőlámpa oszlop kihelyezése és a jelzőfejek pótlása folyamatban van, a helyreállítás a keddi vagy a szerdai nap folyamán fejeződhet be.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!