Sport

2016.06.08. 17:29

Jól sikerült, ezért jövőre is lesz majd Sportparádé

Hat versenyzőt indított az fitnesz-IFBB Magyar Kupán a Corpus SE, a három-három fiú, illetve lány tanítványát a pécsi Horváth Bianka edző készítette fel.

Horváth L.

A sportolók közül a testépítő kategóriában Tóth Krisztián első, Kovács Zoltán második lett, physique-ben Szabó Ákos második, a fitness modellben Kelemen Bernadett, Baj Viktória és Molnár Fanni szintén második helyen végzett. A szakosztály sportolói közül hárman nemrégiben Szentlőrincen indultak INBA-versenyen, egyikük a 61 éves Kakukk József, aki a masters-mezőnyben vett részt, s +50-es kategóriában harmadik, a nemzetközi összevetésben pedig ötödik helyet szerzett.

A közelmúltban Horváth Bianka által rendezett 1. Pécsi Sportparádén 15 sportág csaknem 150 képviselője vett részt, őket 1200 látogató nézte meg. A szervezők hangsúlyozzák, hogy hagyományos sporteseményt akarnak, ezért jövőre is megtartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!