Kék hírek, bulvár

2016.09.03. 15:20

Idős mohácsi férfit gázolt halálra az IC

A Tolna megyei Pincehely közelében egy 77 éves mohácsi férfi került a a Budapestről Pécsre tartó Baranya Intercity elé szombaton délután.

Bama.hu (Forrás: MTI, Mávinform)

Halálra gázolt egy férfit szombat kora délután a Budapestről Pécsre tartó Baranya Intercity Pincehely és Tolnanémedi között - adta hírül az MTI. A helyszínelés ideje alatt az érintett szakaszon nem járnak a vonatok - közölte a Mávinform sajtóügyeletese. Kavalecz Imre hozzátette: a korlátozás érinti a dombóvári, a kaposvári, a gyékényesi és a pécsi vonalon utazókat.

Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerint a pincehelyi vasúti átjárótól 600 méterre történt balesetben egy 77 éves mohácsi férfi vesztette életét, az idős ember a helyszínen meghalt.

16.35 - frissítés: Újra járnak a vonatok

A Budapest–Pusztaszabolcs–Dombóvár–Pécs vasútvonalon újraindult a vonatközlekedés a Tolnanémedi és Pincehely közötti szakaszon - közölte a Mávinform. A menetrend folyamatosan áll helyre.

A baleset miatt a két állomás között a pályát a helyszínelés és a hatósági intézkedések idejére lezárták a vonatközlekedés elől. A korlátozás érintette a dombóvári, a kaposvári, a gyékényesi és a pécsi vonalon utazókat.

 

Címkék#mohács

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!