Hírek

2006.08.07. 10:49

Cseh László: két arany, egy ezüst

Az Európa-bajnokság vasárnapi, utolsó versenynapján csak a világcsúcs volt a valódi ellenfele Cseh Lászlónak 400 m vegyesen, s bár ebben a csatában veszített, a másikban, vagyis az Európa-bajnoki vetélkedésben viszont hatalmas fölénnyel nyert, s második margitszigeti aranyát érdemelte ki.

BAMA

A Kőbánya SC ásza a 200 m vegyes első, s a 200 m hát második helye után vasárnap megközelíthetetlen maradt a döntős mezőny valamennyi tagja számára. A finálé másik magyarja, Verrasztó Dávid 4:20.76 perccel a 8. helyen végzett. A Kőbánya SC másik „csillaga”, Kovács Ágnes pedig harmadik bronzérmét szerezte, ezúttal 50 m mellen állhatott dobogóra. A 100 m után 200 m pillangón is 4. lett Boulsevicz Beatrix, míg a döntő másik magyar résztvevője, Lipcsei Krisztina nyolcadikként zárt. A Barta Nóra, Kormos Villő páros 279,15 ponttal a 4. helyen végzett a 3 méteres szinkronműugrás döntőjében.

Hatodik hely újabb országos csúccsal - ez a lényege a 4x100 méteres magyar női vegyesváltó döntőbeli szereplésének. A Bodrogi Viktor, Bodor Richárd, Cseh László, Zubor Attila összeállítású férfi vegyes váltó az ötödik helyen végzett 4x100-on. Egy második hely és három országos csúcs a magyar termése az úszó Eb utolsó előtti versenynapjának. A szombati érmet Cseh László szállította, aki 200 m háton csapott másodikként a célba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!