Celebfigyelő

2024.04.27. 21:23

Hazatértek az Ázsia Expressz szereplői

Nem lesz könnyű visszaszokni az Ázsiát megjárt párosainak a hétköznapi életbe a forgatása után. Az Ázsia Expressz sztárjai kemény heteken vannak túl, de kivétel nélkül olyan élményben volt részük, amit soha nem felednek. Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. Ezúttal is nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy a megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a tízmillió forintos fődíjért.

A műsor ötödik évadában a két barátnő együtt szerepel.

Fotó: Mate Krisztian

Ázsia Expressz szereplői rengeteg élménnyel gazdagodtak

Till Attila és Stohl András, a Dancing with the Stars álompárja: Mikes Anna és Krausz Gábor, a híres apa-lánya páros: Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István is útnak indult. Csakúgy, mint a népszerű házaspár, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett barátnői párosa, illetve Jolly és Szuperák Barbara, valamint Zámbó Jimmy három fiából kettő, Zámbó Krisztián és Zámbó Adrián, és végül, de nem utolsósorban Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende is szerencsét próbáltak a távoli országban.

Március végén a versenyzők összepakoltak és felszálltak a repülőgépre, hogy életük talán egyik legmerészebb kalandjának vágjanak neki. A szerencsésebbek a párjukkal, míg többen a szerelmüket, a családjukat hátrahagyva utaztak el az Ázsia Expressz forgatására. Azóta eltelt egy hónap és a versenyzők visszatértek Magyarországra, ám arra még jó néhány hónapot várnunk kell, hogy kiderüljön, melyik párosnak sikerült a legjobban teljesítenie. Visszatérésük után máris visszavették az „uralmat” a közösségi oldalaik fölött, és néhány kivétellel be is jelentkeztek, hogy ők maguk köszöntsék újra követőiket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!