Tündérszépek 2024

2024.04.20. 11:59

Kárpáti Rebeka és Köllő Babett is a mentorok közt

Meghosszabbítottuk a nevezési határidőt! Május 12-én 23:59-ig még jelentkezhetsz! A verseny regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. A döntőbe jutott 22 hölgy közül a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa.

Elindult idén is a Tündérszépek országos szépségversenyünk, melynek első körében régiónk szépségei mutatkoznak be. Összesen ötven lánynak van lehetősége rá, hogy megmutassa magát Baranyában, Somogyban és Tolnában. Ötven napon át minden nap új szépséget mutatunk be hírportálunk főoldalán, ahol olvasóink szíveket is oszthatnak.

A döntőben idén is a hölgyek segítségére lesznek mentoraink: Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili!

Ha te is szeretnél bekerülni a versenybe, nincs más dolgod mint nevezni vagy saját portfólióval, vagy részt veheszt ingyenes portfólió fotózáson is. Elsőre ijesztőnek tűnhet a hatalmas derítő lámpák látványa, mikor belépnek a lányok a stúdióba, viszont néhány órával később már egy hatalmas mosollyal és egy jó élménnyel távoznak.

A 2024-es megújult Tündérszépek szépségversenyben nemcsak profi fotós áll a jelentkezők rendelkezésére, hanem sminkes és fodrász is segít, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból a kamerának. A hófehér vásznat meg is töltötték élettel a hölgyek, akik közül káprázatos, hogy többen büszke anyukák! Büszkék is lehetnek, a képek magukért beszélnek. Szebbnél szebb képek születtek.

Ím néhány összeállítás az eddigi fotózásokról:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában