Nincs fronthatás

2024.04.29. 07:40

Kellemes, nyáriasan meleg napok köszöntenek ránk

Bama.hu

Napos, száraz idő várható vékony fátyolfelhőkkel. A délkeleti, keleti szél több helyen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható.

Kedd

Derült, napos, csapadékmentes idő várható. A délkeleti, keleti szél megélénkül, néhol megerősödhet. A hőmérséklet hajnalban 6 és 14, délután 24 és 27 fok között várható.

Szerda

Napos, gomolyfelhős idő várható, majd a nap második felében főként a délnyugati tájak fölé vastagabb felhők sodródhatnak. Csapadéknak még kicsi az esélye. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délkeleti, keleti szél. Hajnalban 5, 13, a délutáni órákban általában 24 fok körüli értéket mérhetünk.

Orvosmeteorológia (koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A reggeli hideg idő és a helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!