Nincs fronthatás

2024.05.13. 07:40

Ismét visszatér a kora nyári, kellemes idő

Bama.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Anna Om

fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre van kilátás, ám a délnyugati, nyugati tájak fölé vastagabb felhők is sodródhatnak, a határmentén gyenge csapadék sem zárható ki. A keleties szelet élénk lökések kísérhetik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Kedd

Derült, napos idő várható, helyenként gomolyfelhőkkel. Csapadék nem valószínű. A keleti szél időnként megélénkül. A minimum-hőmérséklet általában 7 és 12 fok között alakul, de a szélvédett északkeleti részeken hidegebb lehet. Délután 19, 26 fokot mérhetnek.

Szerda

Napos idő valószínű gomoly- és fátyolfelhőkkel. Helyenként előfordulhat zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szelet sokfelé élénk lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7, 12 fok között alakul, de a hidegre hajlamos helyeken ennél hűvösebb is lehet. A csúcsérték 19 és 25 fok között várható.

Orvosmeteorológia (koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!