Baleset az autópályán

2023.10.13. 17:00

Lángra kapott a kukoricatarló Birján határában (képek)

Két tűzesethez és három műszaki mentéshez riasztották a Baranya vármegyei tűzoltókat csütörtökön. Mutatjuk a jelentősebb káreseteket!

Bama.hu

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: Toa55

Felügyelet nélkül hagyták a tüzet – továbbterjedt

Fél hektáron égett kukoricatarló csütörtök késő délután Birjánon, a Kossuth Lajos utcában. A tűz egy szomszédos telekről terjedt át a területre, az udvaron faágakat égettek. A tüzet a tulajdonos felügyelet nélkül hagyta, ezért terjedt át a tarlóra. A pécsi hivatásos tűzoltók vízsugárral és kézi szerszámokkal eloltották a lángokat. Kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Baleset a reggeli csúcsforgalomban

Két személyautó ütközött össze csütörtök reggel Pécsett, a Megyeri úton. Az egyik járműben ketten utaztak, ők nem sérültek meg a balesetben, a másik autóban egyedül utazó sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A város hivatásos tűzoltói áramtalanították az autókat, illetve segédkeztek a forgalom helyreállításában.

Fotó: Fotó: Pécs HTP / Forrás: Katasztrófavédelem

Súlyosan megsérült egy ember az M6-oson

Ráfutásos balesetet szenvedett két személygépkocsi és egy teherautó csütörtök délután az M6-os autópályán, Palotabozsok térségében. A balesetben három ember, a személyautók utasai sérültek meg – egy embert súlyos, kettőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A véméndi hivatásos tűzoltók a helyszín biztosítása mellett átvizsgálták a járműveket és áramtalanították a két személyautót. Az autópálya érintett szakaszát teljes szélességében lezárták - írta a katasztrófavédelem.

Fotó: Véménd KVO / Forrás: Katasztrófavédelem
Fotó: Véménd KVŐ / Forrás: Katasztrófavédelem
Fotó: Véménd KVŐ / Forrás: Katasztrófavédelem

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában