Hatalmas lángok

2024.04.29. 21:08

Tűz ütött ki és hömpölygő füst szállt fel Bogádnál

Jusztin Levente

Információink szerint tűz ütött ki és hatalmas füst szállt fel Bogádnál. Egyelőre nem tudni, pontosan hol keletkezett a tűzeset. A tűzoltók már úton vannak a káreset megfékezése érdekében.
A helyszín közeléből származó információ szerint a tűz egy magánháznál csapott fel, valószínűsíthető, hogy valamilyen hulladék kapott lángra. Valaki úgy hallotta, hogy mintegy 40 bála szemét gyulladt ki.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, de valószínűsíthető, hogy további erősítésre lesz szükség, mivel az oltás és a mentesítés még órákig is eltarthat. A fő feladat a közeli lakóházak megvédése a lángok továbbterjedésétől.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Baranya Vármegyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivőjét, Horváth Nikolett Csillát, aki arról tájékoztatott, hogy préselt műanyagból épített rakat lángol Pécsen, a Bogádi úton. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltóságának több egysége a komlói vízszállítóval és a palkonyai önkéntesekkel kiegészülve habsugarakkal körülhatárolta a tüzet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában