Siklós

2019.01.21. 18:20

Megtalálták az alkalmas jelöltet a város vezetésére

Egy hónap telt el azóta, hogy dr. Marenics János, Siklós független polgármestere bejelentette, nem indul a városvezetői pozícióért az idei önkormányzati választásokon. Nem sokkal ezután egy interjúban Balázs Csaba alpolgármester is azt nyilatkozta, bár sokan keresték ezzel kapcsolatban, más tervei vannak, tehát nem indul a helyhatósági választásokon.

Zs. K.

Az elmúlt héten pedig Mojzes Tamás fideszes önkormányzati képviselő is bejelentést tett.

– Nagyon jólesett a sok megkeresés, biztatás, támogató üzenet, hogy induljak a polgármesteri tisztségért, ezúton köszönöm mindenkinek. Ellenben én a kezdetektől fogva hangsúlyoztam, keresem, és ha találok magam mellett olyan tősgyökeres, siklósi szakembert, akit alkalmasabbnak tartok jelen pillanatban városunk vezetésére, támogatni fogom, segítem minden erőmmel – mondta Mojzes Tamás. – Ezt tekintettem elsődleges feladatomnak, felelősségem pedig nagyobb, mint korábban bármikor. Büszkén mondhatom, megtaláltam, megtaláltuk azt a városépítőt, akit helyi politikai közösségem, majd reményeim szerint hamarosan a siklósi választópolgárok figyelmébe ajánlhatok. Hiszem, hogy vele együtt partnerségben elnyerjük ősszel a választópolgárok bizalmát és új Siklóst építhetünk. Addig még sok munka van hátra, jönnek a dolgos hétköznapok, de abban biztos vagyok, be fogjuk bizonyítani, lehet így is.

A polgármesterjelölt kilétét még titok övezi, egyelőre annyit tudni, hogy van egy alkalmas, siklósi jelölt, akit hamarosan szeretnének megnevezni a nyilvánosság előtt is.

Mojzes Tamás lapunk kérdésére elmondta, továbbra is Siklósért fog dolgozni, ismét az önkormányzati képviselői posztért indul az ősszel esedékes választáson.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!