Így fizették ki?

2020.03.02. 18:55

A ZSÖK-nél kaphatott állást a jobbikos Gyimesi, aki nem nyilatkozik

Sajtóhírek szerint az önkormányzat cégében, a ZSÖK Nkft.-nél kapott jól fizető állást a Jobbik pécsi elnöke, Gyimesi Gábor, a várost vezető horrorkoalíció meghatározó személyisége. Lapunk megkeresésére az érintett nem kívánt nyilatkozni, s a ZSÖK sajtósa sem – írja a Pécsi Újság.hu.

M. B. (Forrás: Pécsi Újság.hu)

Január óta havi 450 ezer forintos fizetésért az önkormányzat cégében, a Zsolnay Örökségkezelőnél kapott állást Gyimesi Gábor, a Jobbik pécsi elnöke – jelent meg a sajtóban. A korábban tanárként dolgozó Gyimesi a hírek szerint online marketing kommunikátorként tevékenykedik a cégnél – olvasható a Pécsi Újság.hu cikkében.

Felvetődik a kérdés: vajon ezzel az állással jutalmazta-e a pécsi balliberális városvezetés a politikust, aki a választási kampányban a helyi Jobbikkal közösen tolta Péterffyék szekerét, s azóta sem határolódott el tőlük még olyan ügyekben sem, mint például a pécsi homoszexuális felvonulás?

Természetesen kerestük Gyimesi Gábort. Telefonon sikerült elérnünk, azonban a máskor a még meglehetősen kényes kérdésekre is készségesen, karakánul válaszoló politikus kurtán közölte, nem kíván nyilatkozni.

Arra sem volt hajlandó, hogy cáfolja vagy megerősítse az értesülést.

A Zsolnay Örökségkezelő sajtósához szintén eljuttattuk kérdéseinket, amelyeket ő, mondván nem nyilatkozhat az ügyben, továbbított a cég vezetéséhez. Amennyiben reagálnak, közöljük válaszukat.

(Kép forrása: YouTube)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!