Lelkigyakorlatos ház

2022.04.21. 15:15

A bazilika mellett várják majd a vendégeket

Megkezdte működését Bátán, a Szent Vér-bazilika mellett található, pályázati támogatással felújított lelkigyakorlatos ház.

 Az egykori plébániaépület modern felszereléssel, de klasszikus hangulatot idézve várja a vendégeket – közölte a Pécsi egyházmegye. Kiemelve, hogy a helyszín alkalmas lelkigyakorlatok, lelki napok szervezésére, egyéni és családi elcsendesedésre, pihenésre. Optimális befogadóképessége 11 fő, de szükség esetén maximum 14 fő egyidejű elszállásolására is lehetőséget nyújt az épület. 
 

A házhoz társalgó, melegítőkonyha, klasszikus kis ebédlő és 50 fő befogadására alkalmas, modern technikával felszerelt rendezvényterem tartozik. A szomszédos bazilikában lehetőség van egyéni és csoportos imára a bazilika liturgikus rendjén kívül is. 
 

A lelkigyakorlatos házat ajánlják lelki elmélyülésre vágyó csoportoknak, egyéneknek, családoknak, akik a Szent Vér ereklye közelében szeretnének pihenni, lelkileg feltöltődni. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!