Van még akadály

2024.01.16. 09:01

Baleset, nedves út, javítások lassítják a forgalmat ma reggel

Az 57-es főúton, Kozármisleny térségében baleset történt. A 32-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben - jelentette az Utinform.

Bama.hu

Fotó: LeManna

Az országban csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi utak a Dunántúl déli és középső részén valamint az Alföldön és Emőd környékén sónedvesek. A fő- és mellékutak burkolata az ország déli és középső részén, a Nyugat-Dunántúlon, valamint az északi határmentén elszórtan sónedves. Baranya vármegyében és Szekszárd környékén még előfordulhatnak latyakos mellékúti szakaszok. Kisújszállás térségében pedig nedvesek.  Máshol szárazak az utak.

A látási viszonyok mindenhol jók.

Az 56-os főúton, Dunaszekcső közelében, a 35-ös km-nél meghibásodott aknafedlap miatt, a Szekszárd felé haladók útszűkületre és sebességkorlátozásra számítsanak.
A közlekedésre veszélyes fákat vágják ki az 56-os főúton, a 19-es és a 20-as km között. Bátaszék térségében forgalomkorlátozás lesz érvényben fél8 és fél3 között.

Az 57-es főúton Pécsett, a 39-es km-nél csatornáznak, mindkét oldalon sávlezárás mellett dolgoznak.

Az 58-as főúton Pécs térségében, a 8-as és a 12-es km között, közművezetéket kötnek be, mindkét oldalon útszűkület van érvényben.
-Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!